3 Favoriete foodblogs op internet

Er zijn inmiddels belachelijk veel fashion- en beauty blogs maar ook de foodblogs komen steeds meer in de picture! Prachtige foto’s van leuke recepten, gezonde recepten maar stiekem ook wat ongezonde en lekkere recepten en tips. Ik vind het heerlijk om door de eye candy plaatjes heen te scrollen en dingen uit te proberen. Daarom deel ik vandaag wat favoriete foodblogs met recepten die jullie misschien ook wel leuk vinden!

Lekker en simpel:  

Om te beginnen deze leuke nederlandse foodblog, lekker en simpel! de titel zegt het al.

De site staat vol lekkere en simpele gerechten/tips. Veel leuke dingen om uit te proberen dus! De blog wordt beheerd door Jorrit en Sofie en er komt bijna elke dag een recept en een kook gerelateerd artikel online. Super leuk en prachtige foto’s, we zijn stiekem wel een beetje trots op ons getalenteerde Nederlands toch?

Links:

Zelf muesli maken, leuk en lekker! De meeste pakken muesli (vooral cruesli) zit een heleboel troep aan toegevoegd. Dit is een leuke en lekkere manier om zelf muesli te maken, ik ga het eens proberen.

Midden:

Smoothie met banaan, cacaobonen en amandelmelk! Een superfood smoothie vol gezonde voedingsstoffen, leuk om is te proberen!

Rechts:  

Wraps met smeerkaas, bosui, kipfilet, tomaat en sla. Simpel maar je moet er maar opkomen! leuke vervangen voor je altijd maar standaard boterhammetjes.

OhMyFoodness: 

Sabine heeft al een onwijs lange tijd een grote passie voor koken en dat deelt ze op de leuke blog: OhMyFoodness. Een blog met ook wat moeilijkere recepten maar allemaal heel duidelijk uitgelegd en leuk om te maken! Neem zeker is een kijkje.

Links: 

Quinoasalade, klinkt super! Quinoa is heel gezond en schijnt erg lekker te zijn. Ik ga het eens proberen!

Midden:

Voor de snoepkonten onder ons, een leuk recept voor een heerlijke snack! Witte chocolade hemel right?

Rechts:  

Altijd al een keer willen doen, zelf sushi maken!

rosalieruardy:

ah, ik hou van de blog van Rosalie! per toevoel ontdekte ik deze foodblogger uit ons eigen landje! Ze woont in Rotterdam en een balans tussen gezond eten en af en toe eens zondigen is belangrijk voor haar. Ze schrijft in het engels maar oh, wat is haar blog gaaf! prachtige foto’s en heerlijke gezonde en lekkere recepten. Zeker het nemen van een kijje waard! Ze heeft vooral heel veel ontbijtrecepten wat ik persoonlijk erg leuk vind.

Links: 

Ik ben gek op havermout receptjes en deze klink toch wel heel erg lekker, met pindakaas!

Midden: 

Granaola met geroosterde havermout, mhh!

Rechts:  

Ook heerlijke frisse salades zoals deze staan erop!

Zelf ben ik veel met dit soort lekkere en gezonde recepten aan het experimenteren. Zouden jullie het leuk vinden als er een artikel online komt met mijn favoriete recepten met eigen gemaakte foto’s etc.?

Q: Hebben jullie favoriete foodblogs en vinden jullie dit soort artikelen leuk?

Laat je reactie hieronder achter!